Sådan laver man et godt logodesign

Ensrettet visuel kommunikation sælger bedre

 

Din visuelle kommunikation er din virksomheds vindue til verden. Det er dine kunders første møde med virksomheden – og det er altafgørende med en visuel identitet, der står knivskarpt.

Skild dig ud som aldrig før

Vi bliver dagligt fodret med guldkorn i vores sociale feeds, men vi går glip af det meste. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at skille sig ud.

Du sidder med en ekspertviden eller det helt optimale produkt, din målgruppe har brug for, derfor er det essentielt, du kommer ud med dit budskab, så dine kunder ikke går glip af præcis din værdi. Med ensrettet visuel kommunikation skiller du dig ud fra dine konkurrenter og får kunderne til at stoppe med at scrolle – bare i 2 sekunder.

Et brand er den samlede opfatttelse af de services, produkter og kommunikation, der skaber et emotionelt forhold mellem virksomheden og kunderne.

Derfor er det relevant for dig at fokusere på din visuelle kommunikation. En af de tiltag, du kan foretage dig er at automatisere en del af processen ved at lave templates.

Når du har designet templates, der matcher dit brand, skiller du dig ud fra mængden. Samtidig gør du det lettere at lave posts og automatiserer på den måde en del af processen.

Med templates til fx de sociale medier skiller du dig ud i feedet og bryder igennem muren af meterlange feeds.

– Du skaber rammerne for dine budskaber

– Du skaber tillid hos dine kunder ved at fremstå professionelt og knivskarpt

– Du udviser troværdighed og pålidelighed

Automatisering er vejen frem

Hjælp dig selv ved at lave en visuel identitet gennem templates til dine sociale platforme, så din visuelle kommunikation bliver ensrettet og automatiseret.

Jeg har samlet formaterne til alle platforme, så du ikke behøver at croppe i timevis uden et godt resultat.

 

Tøv ikke med at sende mig en besked, hvis du har brug for hjælp til at automatisere dele af processen ved din visuelle identitet, så det bliver nemmere at lægge indhold op på de sociale medier.

Du er også velkommen til at læse mine andre artikler, fx min designproces ved logodesign.